za ovaj recept Raspucanci sa šećerom u prahu
Lim za pečenje | |
Papir za pečenje |
60 g | veganskog margarina (mekanog) |
175 g | šećera |
1 omot | Dr. Oetker Vanilin šećera |
1 prstohvat | soli |
150 g | pšeničnog brašna |
75 g | Dr. Oetker Kakaa za kolače |
1,5 razom pune žličice | Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo |
90 g | pirea od jabuka |
oko 100 g | šećera u prahu |
Sastojke stavite u posudu i miskerom (lopaticama) izradite glatko tijesto, miješajući najprije kratko na najnižoj, a potom na srednjoj brzini. Oblikujte tijesto u kuglu, spljoštite ga i ostavite prekrivenog da stoji na hladnom najmanje 2 sata.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Električna pećnica oko 200 °C
Pećnica na vrući zrak oko 180 °C
Prosijte šećer u prahu. Žličicom odvajajte komade tijesta veličine oraha, rukama posutim šećerom u prahu oblikujte kuglice i kuglice dobro uvaljajte u šećer u prahu tako da su debelo posute šećerom. Kuglice međusobno razmaknute stavite na lim za pečenje i pecite.
Nivo pećnice: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: 8 - 10 Minute
Raspucance s papirom za pečenje povucite s lima za pečenje i ostavite da se ohlade na kuhinjskoj rešetki.
Najbolje je tijesto za raspucance napraviti dan ranije i držati ga pokrivenog u hladnjaku.
Raspucanci se mogu čuvati tjedan dana u dobro zatvorenoj kutiji.
Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.
Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.
Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.
Da
Odbijanje
Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.
Da
Odbijanje