Rođendanski puding s jagodama

Rođendanski puding s jagodama idealan za ljetnje mjesece

oko 4 porcije

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Rođendanski puding s jagodama

Puding:

1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom vanilije
40 g šećera
250 ml mlijeka
200 g slatkog vrhnja za šlag

Za ukrašavanje:

250 g jagoda
Dr. Oetker Dekor roza kristalići
Dr. Oetker Dekor roza-lila srca

preparation

Priprema

1

Puding

Kalupe isplahnite hladnom vodom. Puding pripremite prema uputi na omotu sa šećerom, 250 ml mlijeka i 200 g slatkog vrhnja za šlag. Napunite kalupe pudingom i ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata.

2

Jagode operite, očistite i narežite na kockice.

3

Ukrašavanje

Puding oprezno odvojite od ruba vrhom noža i istresite na tanjur. Netom prije posluživanja u sredinu pudinga zabodite svjećicu (zaštićenu s malo folije). Puding ukrasite jagodama, dekor ukrasima i po želji sjajnim pismom nešto napišite na rub tanjura.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje