Lim obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 220 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 200 °C
Kalupima u obliku srca izrežite proizvoljan broj gaude, a preostalu gaudu narežite na male komadiće. Pasiranu rajčicu začinite solju, paprom i šećerom te umiješajte komadiće goude
U zdjeli za miješanje dobro pomiješajte brašno s kvascem. Dodajte preostale sastojke i sve izradite mikserom (kukom za tijesto) oko 2 minute u glatko tijesto. Na malo pobrašnjenoj radnoj površini razvaljajte tijesto u obliku srca (širine oko 30 cm na vrhu, širine 5 cm na dnu i dužine oko 40 cm) (ovisno o veličini lima za pečenje). Stavite tijesto na lim i zarežite po dužini oko 15 cm na 30 cm širine, tako da možete oblikovati 2 luka srca.
Ravnomjerno rasporedite umak od rajčice po tijestu i na vrh stavite srca od gaude. Lim za pečenje odmah stavite u pećnicu.
Pizzu u obliku srca poslužite posutu listićima bosiljka.
Povezani recepti
Pizza