Original puding s okusom slatkog vrhnja

Nježan poput šlaga je okus Dr. Oetker Original pudinga s okusom slatkog vrhnja. Priprema se s 500 ml mlijeka i 40 g šećera. Posebno će se fino uklopiti u receptima za razne kreme i nadjeve za kolače i torte!  Dr. Oetker Original pudinzi su apsolutni klasici među Dr. Oetker desertima i stoje od 1894. godine za iskustvo, kvalitetu i užitak. Zato uživajte u osjećaju obitelji, ljubavi i najboljeg puding okusa s Dr. Oetker Original pudingom s okusom slatkog vrhnja.

Ovaj proizvod dostupan je u pojedinačnom omotu i u pakiranju od 3 komada.

Original puding s okusom slatkog vrhnja (2 Recepti)

Alergenski sastojci

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Hranjiva vrijednost Original puding s okusom slatkog vrhnja

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1.461 kJ
344 kcal
562 kJ
133 kcal
7 %
7 %
Bjelančevine 0,5 g
4,3 g
9 %
Ugljikohidrati 85 g
25 g
10 %
šećera 0,2 g
16 g
18 %
Masti 0 g
1,9 g
3 %
Zasićene Masti 0 g
1,2 g
6 %
Sol 0,51 g
0,21 g
4 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Upotreba: Pripremiti uz dodatak 40 g šećera i 50 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Težina: 40g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje