Special Puding za nougat tortu

Dr. Oetker Special Pudinzi posebno su osmišljeni kao brza i ukusna alternativa kremama u kolačima i tortama. Dr. Oetker Special puding Nougat savršene kremaste teksture i bogatog okusa lješnjaka, idealan je za pripremu nougat slastica ili ukusnih puding deserata, zadržavajući pritom vrhunsku kvalitetu Dr. Oetker Original pudinga. 

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

Orasi
Gluten
Jaja i Mlijeko

Hranjiva vrijednost Special Puding za nougat tortu

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 452 kJ
107 kcal
1.493 kJ
353 kcal
5 %
5 %
Bjelančevine 3,3 g
3,6 g
7 %
Ugljikohidrati 20 g
74 g
8 %
šećera 13 g
5 g
14 %
Masti 1,7 g
3,9 g
2 %
Zasićene Masti 1,1 g
2,3 g
6 %
Sol 0,13 g
0,22 g
2 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Upotreba: Pripremljen uz dodatak 80 g šećera i 800 ml mlijeka

Težina: 80g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje