Muffini s ukrasnim leptirićima

Muffini od tijesta Sve-u-1 ukrašeni s Fondantom

oko 12 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Muffini s ukrasnim leptirićima

Pripremite za ukrašavanje:

2 pakiranja Dr. Oetker Fondant Dekor bijeli
malo Dr. Oetker Original Gustin fini jestivi škrob

Tijesto „Sve-u-1“:

200 g glatkog brašna
2 razom pune žličice Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
125 g mekog maslaca
3 žlice mlijeka
3 jaja (veličine M)

preparation

Priprema

1

Pripremite za ukrašavanje

Na radnoj površini koju ste posuli jestivim škrobom izvaljajte fondant na debljinu od cca. 3 mm i izrežite 12 ploški (cca. 6 cm Ø). Tupom stranom noža utisnite uzorak u ploške. Ploške prekrijte prozirnom folijom za čuvanje svježine i do ukrašavanja stavite sa strane.

2

Od preostalog fondanta izrežite 12 leptirića; ostavite ih da se suše cca. 3 sata.

3

Tijesto „Sve-u-1“

Za masu pomiješajte brašno s praškom za pecivo i prosijajte u posudu. Postupno dodajte ostale sastojke i mikserom (metlicama) izradite glatku masu.

4

Masu rasporedite u papirnate košuljice postavljene u udubine kalupa za muffine

5

Kalup gurnite na rešetki u sredinu zagrijane pećnice.

Električna pećnica 180 °C

Pećnica na vrući zrak 160 °C

Vrijeme pečenja: oko 30 Minute

6

Ploške fondanta koje ste stavili sa strane sada položite na ohlađene muffine. Na njih stavite leptiriće i lagano ih utisnite.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje