Flag

Ražnjići od čokolade i jagoda

oko 12 komada
80
Čokoladni zalogajčići s ukusnim jagodama
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Tijesto
1 pakiranjeDr. Oetker Brownies
3jaja (veličine M)
100 mlulja
50 mlvode
Osim toga
250 gjagoda
12drvenih ražnjića
Picture - Dr. Oetker Brownies
1

Priprema

Kalup sastavite prema uputi (na kalupu). Zagrijte pećnicu.

: oko 160 °C

: oko 140 °C

2

Tijesto

Uspite mješavinu za kolač u posudu, dodajte jaja, ulje i vodu. Pjenjačom sve dobro izmiješajte da dobijete glatko tijesto. Tijesto ulijte u kalup i poravnajte. Pospite ribanom čokoladom (nalazi se uz mješavinu). Kalup gurnite na rešetki u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 40 Minute


Ostavite kolač da se ohladi ne rešetki za kolače.

3

Otklopite stranice kalupa i narežite na 24 komada. Čokoladni kolačići se nožem jednostavno pojedinačno odvajaju. Jagode operite, očistite i, ovisno o veličini, narežite na četvrtine. Četvrtine jagoda naizmjence s komadima tijesta nabodite na ražnjiće. Po želji prije posluživanja pospite šećerom u prahu.