Ukrašene jabuke

Sočne jabuke prelivene čokoladom i dekorima

oko 10 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Ukrašene jabuke

Sastojci:

oko 10 jabuka (malih)
oko 150 g Dr. Oetker Kuvertira bijela čokolada
1 žličica ulja (npr. suncokretovog ulja)
oko 100 g Dr. Oetker Lješnjak krokant
Dr. Oetker Dekor roza-lila srca
Dr. Oetker Dekor roza kristalići
Dr. Oetker Dekor mix zvjezdice

Osim toga:

oko 10 drvenih štapića

preparation

Priprema

1

Priprema

Jabuke operite i dobro obrišite. Štapiće nabodite u sredinu. Kuvertiru krupno nasjeckajte i zajedno s uljem rastopite na slaboj vatri.

2

Postupak

Kuvertiru stavite u jednokratnu vrećicu za ukrašavanje ili u vrećicu za zamrzavanje, odrežite mali kut i u kapljicama prelijte preko jabuka. Jabuke položite na dasku obloženu papirom za pečenje. Čim se glazura počne stvrdnjavati, ukrasite ju krokrantom ili ukrasima i ostavite da se stvrdne. Po želji, jabuke stavite u ukrasne vrećice kao dar ili dodajte kartončiće s imenima pa jabuke postavite na stolu kao oznake za razmještaj sjedenja.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje