Džem od malina i naranči

Kombinacija naranči i malina za izvrstan doručak

oko 6 staklenki po 200 ml

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Džem od malina i naranči

Sastojci:

700 g naranči narezane na ploške (izvagano pripremljeno)
300 g malina (izvagano pripremljeno)
1 pakiranje Dr. Oetker Želirnog šećera Extra 2:1

preparation

Priprema

1

Priprema

Naranče ogulite, skinite bijelu kožicu, izrežite na ploške i izvažite 700 g. Maline proberite i izvažite 300 g.Naranče ogulite, skinite bijelu kožicu, izrežite na ploške i izvažite 700 g. Maline proberite i izvažite 300 g. 

2

Voće i želirni šećer dobro pomiješajte u velikom loncu. Sve zajedno miješajući zakuhajte i uz stalno miješanje nastavite kuhati na visokoj temperaturi najmanje 3 minute. Po potrebi uklonite pjenu s voćne smjese i odmah je do ispod ruba ulijte u pripremljene staklenke. Zatvorite poklopcima s navojem (twist-off®), okrenite naopačke i pustite da odstoji otprilike 5 minuta na poklopcu.
 
1 porcija = 25 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje