COOKIES on the DR. OETKER website

This website places cookies on your computer devices to make the site work better and to help us and our partners understand how you use our site. Further use of this site (by clicking, navigating, scrolling) or removal of this cookie note is considered consent to the application and use of cookies. For more information on cookies and how to delete them, please visit our privacy policy.

Jagode u pudingu od vanilije

Kremasti desert s pudingom i jagodama

oko 6 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Jagode u pudingu od vanilije

Sastojci:

500 g jagoda
1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom vanilije
40 g šećera
500 ml mlijeka
3 žlice naribane tamne čokolade

preparation

Priprema

1

Priprema

Operite i očistite jagode. Nekoliko jagoda ostavite za ukras. Ostatak jagoda narežite na komadiće. Polovicu narezanih jagoda stavite u staklenu zdjelu ili rasporedite u 6 čaša.

2

Puding

Pripremite puding s mlijekom i šećerom prema uputama na pakiranju. Polovicu pripremljenog pudinga rasporedite po jagodama. U drugu polovicu pudinga dodajte naribanu tamnu čokoladu, miješajte dok se čokolada ne rastopi, a po potrebi zagrijte uz stalno miješanje. Puding pokrijte folijom i ostavite da se ohladi.

3

Preostale jagode rasporedite po pudingu od vanilije. Puding od „čokolade" dobro promiješajte i rasporedite po jagodama te ukrasite preostalim jagodama.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu