Kompot od krušaka s cimetom

Sočan kompot od krušaka s blagom notom cimeta

oko 7 staklenki po 350 ml

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Kompot od krušaka s cimetom

Kompot od krušaka s cimetom:

1,5 kg krušaka (izvagati očišćene)
1200 ml vode
400 g šećera
3 štapića cimeta
1 vrh noža Dr. Oetker Konzervans

preparation

Priprema

1

Priprema

Kruške ogulite, narežite svaku na četiri komada i svaki komad na ploške. Voće gusto rasporedite po staklenkama. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 150 °C

Pećnica na vrući zrak oko 130 °C

Vrijeme pečenja: 0 Minute

Vodu sa šećerom i štapićima cimeta stavite u lonac i zakuhajte. Kuhajte sve dok se šećer ne otopi. Izvadite štapiće cimeta i umiješajte konzervans. Tekućinom punite staklenke tako da je voće prekriveno. Staklenke zatvorite s poklopcima s navojem (twist off) i stavite u lim za pečenje ili pekač. Ulijte kipuću vodu tako da su staklenke oko 2 cm u vodi. Kalup oprezno stavite na rešetku u pećnici i ukuhajte.

Groove/Height: sredina pećnice

Vrijeme kuhanja: oko 60 Minute

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje