Krema od vanilije

Kremasti namaz za pecivo s okusom vanilije

oko 2 staklenki po 350 ml

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Krema od vanilije

Krema od vanilije:

250 g šećera
30 g Dr. Oetker Original puding s okusom vanilije
2 Dr. Oetker Vanilija štapića
1 žličica Dr. Oetker Aroma vanilije
1 prstohvat soli
250 ml vode
2 žumanjka (veličine M)
130 g maslaca

preparation

Priprema

1

Priprema

Pomiješajte šećer s pudingom u prahu i stavite u lonac. Dodajte redom razrezani štapić vanilije i ostale sastojke. Sastojke miješajte na srednjoj temperaturi tako dugo dok ne dobijete gustu kremu.
 
Vrijeme kuhanja: 10 minuta

2

Vruću kremu prosijte, izlijte do ispod ruba pripremljenih staklenki i zatvorite.
 
Ostavite kremu da odstoji najmanje 24 sata prije konzumacije kako bi se aroma vanilije u potpunosti razvila.
 

Ovaj specijalitet ne smije ključati jer će se u tom slučaju zgrušati.
Ako se čuva u hladnjaku, krema od vanilije može stajati oko 6 – 8 dana. Nakon otvaranja staklenke potrošite kremu u kratkom roku.
Krema od vanilije može poslužiti i kao nadjev za kolače ili torte.
Krema od vanilije vrlo dobro ide uz kroasane. Kremom možete puniti i voćne tortice koje možete poslužiti i s voćem.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje