Kekse stavite u plastičnu vrećicu s patentnim zatvaračem, dobro je zatvorite i zdrobite kekse valjkom za tijesto dok ne dobijete fine mrvice. Otopite maslac, pomiješajte ga s mrvicama keksa i rasporedite po dnu staklenih čaša za desert.
Jagode pažljivo operite i očistite. Oko tri jagode prepolovite (ostavite i zeleni dio) i stavite sa strane za ukrašavanje. Od 6 do 7 jagoda iz sredine narežite tanke kriške. Po nekoliko kriški, vrhom okrenutih prema gore, zalijepite s unutarnje strane svake čaše, izravno na sloj od keksa. Preostale jagode usitnite zajedno s vanilin šećerom i kremfixom.
Galetta puding pripremite prema uputama s pakiranja: pomiješajte s 500 ml mlijeka, zakuhajte i kuhajte dok se ne zgusne. Ostavite da se malo ohladi (ali ne potpuno!). Mlaki puding pažljivo rasporedite u čaše preko sloja keksa. Na vrh dodajte smjesu od jagoda.
Neposredno prije posluživanja, svaki desert ukrasite s polovicom jagode koju ste prethodno sačuvali.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti