Papirom za pečenje obložite lim.
Prethodno zagrijte pećnicu:
: 120 °C
: 100 °C
Istucite bjelanjke sa soli. Postepeno dodajte šećer, vanilin šećer i istucite u čvrst snijeg tako da se šećer u cjelosti otopi. Umiješajte gustin i ocat.
Smjesu razmažite u obliku kruga (Ø 20 cm) na limu za pečenje, obloženim papirom za pečenje.
Lim za pečenje stavite u donju polovicu prethodno zagrijane pećnice i pecite uz odškrinuta vrata pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 100 Minute
: 120 °C
: 100 °C
Istucite kiselo vrhnje sa sirom, vanilin šećerom i Kremfixom te namažite na ohlađeni beze.
Kupine raspodijelite po torti i Pavlovu tortu odmah poslužite.
Deserti
Deserti
Deserti
Deserti
Deserti
Deserti
Deserti
preparation:140 oko 10 komada