Džem od ananasa i brusnica

Voćni, šareni džem od ananasa i brusnica

oko 5 staklenki po 200 ml

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Džem od ananasa i brusnica

Sastojci:

600 g ananasa (izvagati nakon čišćenja)
300 ml soka od naranči (od otprilike 4 naranče)
100 g sušenih brusnica
1 omot Dr. Oetker Džemfix Super 3:1
350 g šećera

preparation

Priprema

1

Priprema

Ogulite ananas i izrežite sredinu. Ananas narežite na vrlo sitne komade i izvažite 600 g. Ocijedite naranče i izmjerite 300 ml soka. Brusnice grubo nasjeckajte.

2

Postupak

U loncu dobro promiješajte ananas, sok od naranče i brusnice sa Džemfixom Super 3:1 i šećerom. Miješajući zakuhajte na jakoj vatri i uz stalno miješanje kuhajte najmanje 3 min. Eventualno skinite pjenu i odmah do ispod ruba ulijte u pripremljene staklenke. Zatvorite poklopcima s navojem (twist-off®), okrenite naopačke i pustite da odstoje otprilike 5 minuta na poklopcu.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje