Ledeni desert s breskvom

Jednostavan i ukusan voćni kup za vruće ljetne mjesece, sa sladoledom od vanilije, pireom od malina i breskvama.

oko 4 porcija

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Ledeni desert s breskvom

Sladoled od vanilije:

250 ml mlijeka
1 omot Dr. Oetker Ledeni desert s okusom vanilije

Za ukrašavanje:

4 kriški breskvi (iz kompota)
malo pirea od malina
malo tučenog vrhnja za šlag
malo Dr. Oetker perle mix
nekoliko vafla (po želji)
4 macaronsa
Dr. Oetker Ukrasni cvjetići

preparation

Priprema

Sladoled od vanilije

Stavite mlijeko i prah za sladoled u posudu. Najprije pomiješajte mikserom (metlicama), potom tucite oko 3 minute na najvećoj brzini. Stavite sladoled u posudu prikladnu za zamrzavanje i pokrivenu posudu držite najmanje 4 sata u dubokom zamrzavanju.                     
 

Ukrašavanje

Ostavite sladoled da stoji oko 10 minuta na sobnoj temperaturi. Potom ga podijelite na porcije, rasporedite po čašicama i nadjenite polovicama breskvi iz kompota. Na polovice breskvi stavite pire od malina. Ukrasite sladoled tučenim vrhnjem, ukrasima za posipavanje, vaflima, makaronsima i leptirima. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje