Ovog proljeća Dr. Oetker nagrađuje s čak 43 vrijednom nagradom!

 

Uključite se u VELIKI NAGRADNI NATJEČAJ na Facebook stranici Dr. Oetker BIH i osvojite BOSCH MaxoMixx štapni mikser i plišanu ovčicu!

 

Bliže nam se blagdani i svi razmišljamo o, nećemo se lagati, hrani! Svaki blagdanski stol pun je tradicionalnih jela koja uključuju bogatu trpezu i neizostavne kolače.


Kako bi priprema kolača bila još veselija, ovog proljeća pripremili smo za vas veliki nagradni natječaj u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade.


Na Facebook stranici Dr. Oetker BIH svaki dan, u periodu trajanja nagradnog natječaja

od 19. ožujka do 30. travnja 2021. godine, darujemo jednom dobitniku BOSCH MaxoMixx štapni mikser iIi plišanu ovčicu!

 

Kako sudjelovati?
Kupnjom bilo kojeg Dr. Oetker proizvoda u vrijednosti 5 BAM, izvršenoj na jednom računu, ostvarujete pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju tako da priložite fotografiju računa i popunite polja obrasca za prijavu na Facebook stranici Dr. Oetker BIH.

 

Slijedite par jednostavnih koraka jer nagrada može biti baš vaša!


Sretno!


Pravila

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje